Вітаємо Вас на блозі ОНМЦ освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб комунального закладу "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського"!

суботу, 26 травня 2018 р.

Шановні освітяни!

Основною темою сьогодні для нас є Нова українська школа. Реформа – є одним з ключових пріоритетів Уряду України. Прийнято новий Закон України «Про освіту». 100 українських шкіл з 1 вересня 2017 року розпочали роботу в рамках пілотного проекту нового державного стандарту початкової загальної освіти. А у 2018 році всі першокласники підуть у нову українську школу.
Однією з основних подій нового навчального року є розвантаження програм для 1-4 класів, які застосовуватимуться в початковій школі з 1 вересня. Вчителі мають вільний вибір форм організації освітнього процесу, способів навчальної взаємодії, методів, прийомів і засобів реалізації змісту освіти.
Маємо разом створювати нову українську школу та новий освітній простір для наших дітей – сучасне освітнє середовище, яке забезпечить необхідні умови, засоби і технології  для навчання учнів, освітян, батьків.

Немає коментарів:

Дописати коментар